Légy A Partnerünk!

KRISNA-VÖLGY ÉVES KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Elegáns égetett fa kártya: egyedi sorszámmal ellátva
Honlap: térképpel, partnerek feltüntetésével, témakörök szerinti csoportosítással, keresővel (időre, helyszínre, program típusra stb.), partnereink egyénileg tölthetik fel programjaikat egy egyértelmű, könnyen értelmezhető felület segítségével.
Havi hírlevél: ebben partnereink programjait is feltüntetjük

Mit nyújtunk mi a vendégeknek:
Egész évben használható 20%-os általános Krisna-völgy belépőjegy kedvezmény 1+4 fő számra (Krisna-völgyi búcsúra és a szombati spirituális zarándoklat programjainkra nem használható fel), további 10%-os kedvezmények éttermünkben, ajándékboltunkban, tanfolyamainkon és a Krisna-völgy webshopban valamint 10%-os kedvezmények egyéb Krisna központokban. Partneri együttműködéseinknek köszönhetően Krisna-völgyön kívül további szolgáltatásokra is használható a kártya: turisztikai helyszínek, fürdők, szállások, személyszállítás stb.

ELSŐDLEGES CÉLCSOPORT:
– Családosok, azon belül is a 40 körüli édesanyák, akik családdal együtt hosszú hétvégét, vagy 1 hetes nyaralást terveznek.
– Környékbeli lakosoknak állandó programlehetőséget biztosítunk
– Az ország más tájairól érkezőknek + előny, hogy az ország egész területén használható lesz a Krisna-völgy kártya (éttermekben, boltokban, országos tanfolyamainkon, rendezvényeken)

2017. decemberi, 610 fős felmérésünk néhány beszédes grafikonját szeretnénk megosztani Önnel:

Vendégeink vágyait és igényeit szeretnénk kielégíteni a Krisna-völgy Éves Kedvezménykártya bevezetésével, melyhez most Ön is csatlakozhat, térítésmentesen, az Ön által meghatározott kedvezmény biztosítása ellenében.

Mit tudunk nyújtani partnereinknek:
– A Krisna-völgybe látogató évi 26 000 vendégnek, valamint az online minket követő személyeknek, hírlevél feliratkozóinknak reklámozzuk a kártyát, honlapot, ezáltal a partnereinket is.
– A kártya honlapján szerepeltetjük a partnereinket ingyen (fotóval, link elhelyezési lehetőséggel, leírással stb.)
– A partnerek maguk is létrehozhatnak eseményt a honlapon (erőszakmentességnek megfelelő eseményt: kizáró ok, a húsevés és az alkoholfogyasztás reklámozása)
– Havi hírlevelünkben megosztjuk az Ön eseményeit, újdonságait ingyenesen.

További részletekért keressenek bizalommal:  [email protected]